In Reizen

Ik heb wel vaker ziplinen gedaan, maar nog nooit in zo’n prachtige omgeving als Chiang Mai, Thailand. We hebben het natuurlijk voor je gefilmd!

De Eagle Track zipline tour heb ik online in Nederland al geboekt. Ik had de Golden package, inclusief lunch en ophaalservice. Ideaal! Lekkere lunch en met dessert. Maar goed, het ziplinen! Wat een prachtige omgeving, zowel jungle als rijstvelden.

Eagle Track Zipline Chiang Mai De mensen waren ook heel eerlijk: je gaat hier geen apen zien, die zijn bang voor de mensen. Maar dat mocht de pret niet drukken, want man oh man. Ik ben gewend jezelf continue vast te klikken, maar nu waren er steeds 5 man mee om alles in de gaten te houden en jou vast te klikken. Er kan dus helemaal niets fout gaan, maar ja zeg nooit nooit.

Eagle Track Zipline Chiang Mai Ziplinen, langzaam en snel en stukjes naar beneden ‘vallen’. Het was echt een ervaring en de mensen die hielpen waren onwijs vriendelijk.Eagle Track Zipline Chiang Mai

Op het einde kom je nog langs een leuke waterval.

Eagle Track Zipline Chiang Mai

Wel grappig, we kwamen twee Duitse studenten tegen waar we samen mee in de nachttrein hadden gezeten. We hadden hen als tip gegeven om dit te gaan doen. Super grappig!

Heb jij wel eens een zipline tour gedaan?


Barbara touwtje springenBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Chiang Mai Wat Chedi LuangWaterval Koh Kood Thailand