In Body

Ik schreeuw het minder hard van de daken, maar ik ben nog steeds met mijn lichaam bezig. Vanochtend werd ik wakker en keek ik naar mijn buik… Zag ik daar nou een blokje?

Ik zat op een voedingsschema waarin ik eigenlijk iets te weinig calorieën tot me nam. Ik heb deze verhoogd en iets meer ‘goed’ vet en eiwitten toegevoegd. Dit heb ik uit het boek ‘Weet wat je eet’ waarover later een recensie zal komen. Daarnaast gunde ik mezelf af en toe een chocolaatje of pepernootje of zelfs een wijntje. Als ik honger had, dan at ik gewoon iets meer. Ik ben heel goed naar mijn lichaam gaan luisteren.

Ondertussen ben ik hard blijven trainen. Zo’n 3 (soms 4) x in de week CrossFit, 1 x in de week yoga (ik geef die les), 1 x cardio en 2/3 x in de fitness op bepaalde spiergroepen trainen.

Ik volg Andreia Brazier en Christmass Abott op instagram en zij motiveren mij enorm. Nu ik deze progressie van mezelf zag, was ik trots. Ik BEN trots en nu motiveer ik mezelf om door te gaan! Ik ben niet voor de quick fix gegaan, maar voor een totale lifestyle verandering. Een verandering die blijvend is. Bewust met mijn lichaam en voeding omgaan. Bewust met die lifestyle bezig zijn. En ik voel me fantastisch!

___________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition en Positieve Psychologie gedaan.

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • tilly

    Mag zeker hopen dat je blokjes gaat zien als je in een negatieve energiebalans zit en ook nog en ook nog eens zoveel sport.

    Maar dat boek dat je aanhaalt.. dat is heel oud! Dat heb ik ook gehad, gelezen en aanbeden. Weet alleen niet meer zo goed wat de strekking was. Had met bewust eten te maken, toch? Herinner me alleen nog dat er aangeraden werd dat áls je dan cheat, dat je er maar goed moet van genieten, omdat je anders blijft verlangen naar iets lekkers.

    • Barbara Schriek

      Inderdaad. Maar ik heb mijn calorieën nu wel verhoogd. Dat boek is net uit, net gelanceerd. Dus ik denk dat jij je vergist met een ander boek. Dit is ook niet zozeer gericht op sporters, maar op voeding in het algemeen. Wel een aanrader 🙂

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Youri tijdens LowlandsLarissa van Meerten Bikini Fitness