In Body, Lifestyle

Daar zat ik dan in mijn eigen ruimte op het Better Event. Hopende dat er mensen naar mijn yogalessen zouden komen… Hoe dat ging?!

Super spannend. De eerste keer voor mij op zo’n groot evenement! Om 11 uur begon mijn eerste les. Mensen konden zich steeds 20 minuten van tevoren voor mijn les opgeven. Ik had mijn flyers klaargelegd, de yogamatjes en de deur stond open. En ja hoor, mijn eerste les zat vol! Mensen die al eerder yoga hadden gedaan, maar ook leerlingen die het voor de eerste keer deden. Een heerlijke opening van de dag.

De les daarna was bestemd voor de kinderen. Ook daar had ik best wat kinderen. Van de krab tot de cobra en de zwaan. Ze deden het heel erg goed!
yogales Better Event

Tijdens mijn laatste les kon ik mijn geluk niet op. De les zat voller dan vol! Iedereen in deze les had ervaring met yoga. Na de les kreeg ik veel complimenten en de vraag waar ik mijn opleiding had gevolgd. Men vond dat ik een fijne stem heb en goed lesgaf! Zelfs een andere yogadocent zei dat. Ik was en ben very happy!

yogales Better Event

De hele dag heb ik me vermaakt op het Better Event, weer leuke nieuwe dingen ontdekt waar ik nog wel over zal gaan bloggen. Stay tuned!

___________________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Stefanie

    Ik vond het heel leuk om deel te nemen aan een van je lessen. Echt heerlijk ontspannen op zon druk evenement. Verder wil ik je ook complimenten geven met je site, erg leuk om te lezen, ik ga je zeker blijven volgen ;).

    • Barbara Schriek

      Hi Stefanie, super leuk om te horen. Bedankt dat je bij mijn les aanwezig was. Ik heb echt genoten van deze dag. Ook leuk dat je me blijft volgen 🙂

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
lovehandlesWinactie Love for Life