In Geen categorie

Van Obrigado kreeg ik de uitnodiging om yoga te doen onder de palmbomen. Whuut? In de Hortus Botanicus kreeg ik een heerlijk les van Womens Health-hoofdredacteur Milou Turpijn. Geweldige ervaring!

Bij aankomst (ik had verkeerd gekeken voor de tijd en moest een sprint trekken van Amsterdam Centraal naar de Hortus Botanicus), kregen we een verfrissende kokoswater van Obrigado. Daarna een korte uitleg over het merk waar ze de plastic flesjes proberen te verduurzamen en waar ze dus echt bezig zijn met het hele proces, van kweek kokosnoot tot aan wat er in het flesje komt.

Milou nam plaats en wij zochten allemaal een plekje uit om yoga te doen. Het werd een rustige Vinyasa Flow, heel fijn. Het mooie aan haar les vond ik dat ze muziek gebruikt die je kent. Met een beat, met een tekst. Heel leuk om te doen.

Ik ben helemaal rechts van deze foto, ik kijk omhoog. Een van mijn favoriete broeken van Yogasway in Bussum en dit shirt is van Spiritual Gangster (Iloveyoga.nl) die water en yoga combineert in zijn afbeelding, past zo goed bij mij.

Na de heerlijke les kregen we een vegetarische pokébowl en natuurlijk wat heerlijk koud kokoswater van Obrigado. Het was een heerlijke avond waar ik weer nieuwe mensen heb leren kennen, maar ook mensen eindelijk in het echt heb gezien. Sommige mensen ‘leer je kennen’ via Instagram dus echt heel erg gezellig!

Barbara (29) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0