In Body, Lifestyle

Voor mij was het tijd andere delen van Nederland kennis te laten maken met mijn yoga-aanpak. Op dat moment kreeg ik een persbericht over Puur Picknick | Lifestyle in Rheeze. Precies op het moment dat ik daar in de buurt ben! En nu sta ik daar zondag met mijn yogamatjes 🙂

Op zondag 3 juli is er in de RheezerKamer (een B&B) het event Puur Picknick | Lifestyle. In het weiland hierachter is er een lifestylemarkt en kun je je eigen picknick samenstellen. Pick your food en geniet! Ook zijn er verschillende workshops te doen. Hier moet je je wel voor aanmelden via info@derheezerkamer.nl). Om 15.00 en 15.30 uur geef ik een yoga-workshop. Als je het leuk vindt, kun je ze zelfs beide meedoen. Ze zullen beiden anders zijn. De een wat actiever, de ander meer gericht op yin. Vergeet je kleedje niet voor de picknick, de yogamatjes heb ik bij me!

Let op het weer, want bij slecht weer wordt het hele event afgelast.

Waar: de RheezerKamer, Rheezerbrink 5, 7784 RG Rheeze (vlakbij Hardenberg)


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Wall sitBeach Throwdown 2016