In Body, Mind

Wat waren het twee leuke dagen: de Gezondnu vriendinnendagen. In de tuinen van A. Vogel in ‘t Harde. Daar mocht ik yoga geven en er was nog veel meer te doen!

Op het moment dat ik werd gevraagd yoga te geven tijdens de vriendinnendagen van het tijdschrift GEZONDNU was ik echt in de wolken. Wat een eer! Het werden twee hele gezellige dagen. Op donderdag 1 september kreeg ik vier verschillende groepen. Bij aankomst kregen we een stuk cake waar Bambu in was verwerkt, een soort instant koffie product van A. Vogel.

Het was leuk om het verschil te zien in de groepen. Het waren allemaal vrouwen, maar in een hele grote leeftijdscategorie: van 30 tot 80 jaar. Bij iedere groep deed ik een andere yogaserie.

Gezondnu vriendinnendagen 2016

Ik keek naar wat de groep kon, wat de ervaring was en of er bepaalde blessures waren. Naast de yoga kregen ze daar ook een rondleiding door de tuinen, informatie en het plukken van thee uit de theetuin en bij het kasteel kregen ze een lezing. Tussendoor kregen we een fantastische lunch. Courgettesoep, kipsalade en broodjes kaas (en zalm als je dat lust). En appels uit de tuinen daar.

Vrijdag ging Youri mee om te filmen en foto’s te maken. Deze dag had ik twee groepen. Op de terugweg mocht iedereen een veldboeket knippen. Ik nam een grote zonnebloem mee!A. Vogel tuinen

Bedankt GEZONDNU en A. Vogel voor deze unieke kans! En die A. Vogel tuinen, daar moet je zeker eens naartoe!

 


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
De Alchemist Paulo CoelhoYoga in cirkel hunebed