Na de zomer komt de herfst en dan is het zo heerlijk om nog even weg te gaan! Van 7 tot 11 oktober organiseren we weer een Yoga Retreat van 7 tot 11 oktober op Ibiza. Geniet van het weer, lekker vega eten en heerlijke yogalessen op mooie plekken.

De Villa
In het Midden van het eiland wacht ons een prachtig authentieke finca.

Adres:
carretera de sant rafael a santa agnes
07820 Santa Agnès de Corona
Spain

Het programma

Verschillende stijlen yoga zullen je laten ontspannen, maar ook hard werken. Afhankelijk van de groep passen we het programma indien nodig aan. En uiteraard geldt voor alles, meedoen mag maar het is jouw week. Zie hieronder een voorbeeld van hoe een dag eruit zou kunnen zien.

Voorbeeld 1 

We worden wakker van de zon die naar binnen schijnt en ontmoeten elkaar rond 07:00. We starten de ochtend met een yogasessie van een uur. Na deze inspanning staat er een heerlijk ontbijt voor ons klaar waar we rustig van kunnen genieten. Van 10:00 tot 11:00 is er een activiteit om  dichter bij onszelf te komen. De yoga zullen we doen rondom het huis, maar ook op het strand en bij es Vedra. Daarna kun je de middag naar wens indelen, bezoek bijvoorbeeld het bruisende IBIZA stad. Om 17:00 zien we elkaar terug voor een pilates of yogasessie en om 19:00 worden we verwend door de kok. 

Extra’s

Dit retreat staat in het teken van jou. We bieden je dan ook voldoende tijd om zelf in te vullen. Je kunt je terugtrekken op je kamer, zelf op pad gaan of met de groep iets ondernemen. Maar je kunt ook een van onze extra’s bijboeken. Zo maak je jouw verblijf nog specialer.

Massage
Barbara kan je een ontspanningsmassage geven van 50 minuten voor € 25.
Een op een
 
Heb je tijdens het behoefte aan extra begeleiding? Ook dat is mogelijk. Barbara is uiteraard het gehele retreat aanwezig en gesprekken zullen natuurlijk tot stand komen. Maar wil je graag samen met haar dieper ingaan op iets waar je continue tegenaan blijft lopen, advies of een privé yogales dan kan dat. Jullie zonderen je tijdens deze tijd samen af waardoor er 100% aandacht is voor jou. 
Minimale afname, 1 uur voor €50,-, Maximaal te boeken in blokken van 3 uur.

De extra’s zijn tot een week voor vertrek bij te boeken met een korting van 25%. Boeken tijdens het retreat is, indien nog ruimte in de planning, ook mogelijk. Neem voor boeking contact op via: barbaraschriek@hotmail.com

Ibiza

In je vrije tijd is er ruimte genoeg om Ibiza te gaan ontdekken. Dit eiland heeft zoveel moois te bieden! We bieden je een overzicht van de fijnste lunchplekken, unieke stranden en must do’s. Je ontvangt deze enige tijd voor vertrek zodat je alvast helemaal in de stemming kan komen!

Boek jouw reis naar jezelf

Ga mee op deze unieke reis voor slechts 697 euro! 
Het volgende is inbegrepen in deze prijs:

  • Ontbijt
  • Diner (aangepaste dieetwensen mogelijk)
  • 4 overnachtingen in een tweepersoonskamer
  • Gebruik van alle faciliteiten die de villa biedt waaronder het zwembad, mountainbikes en zonnebedden.
  • Dagelijks yogales en/of sportles
  • Meditatie
  • Goodiebag voor tijdens en na het retreat
  • Een avond naar Es Vedra, de magische rotsformatie in het Zuiden 

  • Excl. Vlucht en vervoer naar de villa
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0