In Mind, Reizen

Op Mallorca werken en yoga geven aan verschillende nationaliteiten, betekent dus dat ik niet in mijn moedertaal kan lesgeven. Hoe me dat vergaat?
Op mijn yogalessen komen alle nationaliteiten af, van Luxemburgers tot Fransen en van Italianen tot Duitsers. Daarom heb ik besloten mijn lessen in het Engels te geven. Als ik alles in 4 verschillende talen ga vertellen, dan haalt dat echt de flow uit mijn yogales.

De eerste keer dacht ik echt dat ik een boeren pummel was die wat Engels brabbelde. Toen ik ernaar vroeg, vonden ze het allemaal wel meevallen. Het ging eigenlijk steeds beter en nu heb ik het gevoel dat de Engelse woorden automatisch uit mijn mond rollen. En zo nu en dan maak ik dan wel een Duits of Frans grapje tussendoor. Het bevalt me eigenlijk prima in het Engels. Sowieso gebruik ik vaak de Engelse benaming van de asana’s, vind ik net wat mooier 🙂

__________________________________

Huang Num Keaw WaterfallBarbara (26)Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Mijn leven in de wildernis