In Lifestyle

Healthy Fest is een weekend vol met sporten, lekker eten en mindset in Centerparcs de Eemhof. En ik mocht daar op het strand yoga geven!

Tijdens de Fitness Expo kwam ik in contact met de organisatoren van Healthy Fest. Later ging ik bij ze langs op kantoor en vond het concept echt super gaaf! We besloten dat ik op zondag Power Yoga mocht gaan geven 🙂

Healthy Fest 2017Aangekomen op het festival hebben we eerst een rondje gelopen. Er waren zulke leuke sporten om te doen, leuke kraampjes en gezelligheid. En: het was prachtig weer! Gaiam sponsorde daar de yogamatten, zodat iedereen niet zijn eigen matje mee hoefde te nemen. Ook ik gebruikte zo’n matje. Echt super fijne matten! Echt een soort anti-slip. Healthy Fest 2017

Ik kon het niet echt goed tellen, maar er waren zo’n 80 tot 100 yogi’s in mijn les! Het was voor mij een hele prettige les met mooie mensen. Een fijn zonnetje, zacht windje en een mooi uitzicht. Iedereen die er was: bedankt!

Healthy Fest 2017

Als je op Healthy Fest bent geweest en mijn yogales hebt gevolgd, ben ik heel benieuwd naar wat je er van vond. Stuur een berichtje naar barbara@behappyandhealthy.nl

Namasté!


Huang Num Keaw WaterfallBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Eagle Track Zipline Chiang MaiTrappen Doi Suthep