In Geen categorie

Na drie keer proberen mocht ik eindelijk meedoen met het Women’s Health Fit Event. Dit keer was het de Ultimate Running Battle. Check hier hoe het was!

Bij bij aankomst bij Woodz in het Kralingse Bos in Rotterdam kregen we allemaal een bidon van Garmin en een goodiebag met een smart bar van Body& Fit, het Fit For Summer boek van Women’s Health en nog wat dingen. We kregen een water met smaakje van Sourcy en toen was het zover. We werden welkom geheten door de kersverse hoofdredacteur: Milou Turpijn.Womens Health Fit Event Ultimate Run Battle

Daarna vertrokken we naar het bos voor de warming-up met Sabine en Simone van Vörstil. Na een aantal oefeningen was het tijd voor de battle. We werden in twee groepen gesplitst, de partner waar je mee was, zat in de andere groep.  Een estafette werd het.

Womens Health Fit Event Ultimate Run Battle Womens Health Fit Event Ultimate Run Battle

Helaas had mijn team niet gewonnen, dat betekende dat Youri wel met een medaille naar huis ging. Daarna was er nog een squat challenge waarbij de twee winnaars naar huis gingen met een Garmin sporthorloge.

Het was een hele leuke ervaring. Ik hoop dat ik er zeker nog eens bij mag zijn! Op de facebookpagina van Vörstil staan ook nog foto’s!


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Eiwit Ekopura