12-16 oktober 2021

Kom in je Vrouwelijke Kracht!
Leer Loslaten, Accepteren, Zelfliefde in een ongedwongen sfeer op het magische Ibiza. We hebben een villa in San Miguel in het rustige (en prachtige) Noorden van het eiland.Kom helemaal tot rust en maak de reis naar je Ware Zelf!

We beginnen het retreat met een prachtige openingsceremonie en sluiten het af met een Initiatie naar je Ware Zelf!

De Villa
In het Noorden van Ibiza vind je Villa es Soccorat. Afgelegen, op loopafstand van een verlaten baai.

Het programma

Dit retreat is om dichter bij jezelf te komen. Om samen met andere vrouwen de kracht in jezelf te vinden. Afhankelijk van de groep passen we het programma indien nodig aan. En uiteraard geldt voor alles, meedoen mag maar het is jouw week. Zie hieronder twee voorbeelden van hoe een dag eruit zou kunnen zien.

Voorbeeld 1  Woman Empowerment

We worden wakker van de zon die naar binnen schijnt en ontmoeten elkaar rond 07:00. We starten de ochtend met een yogasessie van een uur. Na deze inspanning staat er een heerlijk ontbijt voor ons klaar waar we rustig van kunnen genieten. Van 10:00 tot 11:00 is er een activiteit om  dichter bij onszelf te komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een moodboard maken, stukjes handlezen, meditatie en een inleiding in de Ayurveda. Daarna kun je de middag naar wens indelen, bezoek bijvoorbeeld het bruisende IBIZA stad. Om 17:00 zien we elkaar terug voor een workout en om 19:00 krijgen we diner.

                  Voorbeeld 2  Woman Empowerment

Vandaag gaan we het water op! Daarom beginnen we met een uitgebreid ontbijt. Rond 08:00 vertrekken we richting het strand. We zullen een mooi stuk suppen langs grotten en misschien zien we zelfs dolfijnen in de verte. Na deze drukke inspannende ochtend heb je genoeg tijd om bij te komen. Rond 17:00 start het avondprogramma met een workout of lezing gevolgd door het diner. Na het diner maken we ons klaar voor een sharing circle waarin we dichter bij ons gevoel proberen te komen. Dit doen we doormiddel van meditatie en sharing. 

Extra’s

Dit retreat staat in het teken van jou. We bieden je dan ook voldoende tijd om zelf in te vullen. Je kunt je terugtrekken op je kamer, zelf op pad gaan of met de groep iets ondernemen. Maar je kunt ook een van onze extra’s bijboeken. Zo maak je jouw verblijf nog specialer.


Een op een

Heb je tijdens het behoefte aan extra begeleiding? Ook dat is mogelijk. Barbara is uiteraard het gehele retreat aanwezig en gesprekken zullen natuurlijk tot stand komen. Maar wil je graag samen met haar dieper ingaan op iets waar je continue tegenaan blijft lopen, advies of een privé yogales dan kan dat. Jullie zonderen je tijdens deze tijd samen af waardoor er 100% aandacht is voor jou.
Minimale afname, 1 uur voor €50,-, Maximaal te boeken in blokken van 3 uur.

De extra’s zijn tot een week voor vertrek bij te boeken met een korting van 25%. Boeken tijdens het retreat is, indien nog ruimte in de planning, ook mogelijk. Neem voor boeking contact op via: barbaraschriek@hotmail.com

Ibiza

In je vrije tijd is er ruimte genoeg om Ibiza te gaan ontdekken. Dit eiland heeft zoveel moois te bieden! We bieden je een overzicht van de fijnste lunchplekken, unieke stranden en must do’s. Je ontvangt deze enige tijd voor vertrek zodat je alvast helemaal in de stemming kan komen!

Boek jouw reis naar jezelf

Ga mee op deze unieke reis voor slechts 747 euro!
Het volgende is inbegrepen in deze prijs:

 • Ontbijt
 • Diner (aangepaste dieetwensen mogelijk)
 • 4 overnachtingen
 • Gebruik van alle faciliteiten die de villa biedt waaronder het zwembad, mountainbikes en zonnebedden.
 • Dagelijks yogales en/of sportles
 • Meditatie
 • SUP yoga en/of SUP tocht
 • Goodiebag voor tijdens en na het retreat
 • Een avond naar Es Vedra, de magische rotsformatie in het Zuiden

 • Excl. Vlucht en vervoer naar de villa
Ibiza Yoga Carola

“Tijdens het zoeken naar een Yoga retreat op Ibiza kwam ik vrij snel op de site van Be Happy & Healthy terecht. De opzet van de retreat sprak mij gelijk aan. Afwisseling van verschillende yogastijlen, meditatie, lekker en gezond eten en een sup les. Dat ik pas een tijdje ervaring had met yoga was gelukkig niet erg.
Inmiddels ben ik weer thuis na een hele gave retreat op Ibiza! Veel mooie mensen ontmoet met daarin Barbara in het bijzonder! Een hele lieve vrouw die goed is in haar vak, hele fijne lessen geeft en je vanaf minuut 1 op je gemak laat voelen. Dat laatste was gemakkelijk, want we verbleven op een schitterende plek in een mooie villa.
De meest bijzondere herinnering aan deze retreat was de yogales bij Es Vedra met aansluitend een heerlijke picknick met een magische zonsondergang!
Voor mij was dit een ervaring om nooit meer te vergeten. Ik ben blij en trots dat ik mijzelf deze 4 dagen alleen heb gegund. Een absolute aanrader!
Ik hoop dat Barbara nog veel retreats gaat hebben in Ibiza dan kom ik zeker nog eens terug!”
Carola

FAQ

Hieronder vind je een aantal van de meestgestelde vragen over ons retreat. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en stuur een mailtje naar barbaraschriek@hotmail.com

Vanaf hoe laat kan ik terecht in de villa en hoe laat word ik verwacht te vertrekken?
We ontvangen je graag op de eerste dag vanaf 16:00 voor een welkomstdrankje. Het diner start rond 18:00, we hopen dat om die tijd iedereen de villa heeft bereikt. Op de laatste dag ben je tot 11:00 welkom om in alle rust terug naar huis te kunnen vertrekken.

Is het mogelijk om een privé kamer te boeken?
Helaas zijn er geen privé kamers meer beschikbaar. Dit retreat staat in het teken van Woman Empowerment en wij vinden dat het samen delen dit juist kan versterken. Er komen dus enkel vrouwen en de meeste komen alleen dus voor iedereen is het spannend. Mocht je samen met een vriendin een kamer willen delen stuur ons dan even een mailtje zodra je de boeking hebt gemaakt, dan regelen we dat!

Wat als ik nog weinig ervaring heb in yoga, kan ik dan deelnemen aan het retreat?
Juist! Tijdens het retreat laat Barbara je graag de kracht van yoga voelen en wat dit in jouw leven kan gaan betekenen. Indien oefeningen te lastig zijn past ze deze aan en helpt ze waar nodig.

Welke spullen moet ik zelf meenemen?
We raden je aan om je eigen yogamat mee te nemen. Indien dit niet mogelijk is dan zijn er enkele beschikbaar in de villa. Zorg dat je daarnaast voldoende comfortabele sportkleding mee hebt, je zwemkleding en goede schoenen. Eventueel een groot strandlaken mocht je van plan zijn veel tijd op het strand door te gaan brengen. Overige handdoeken en bedlinnen staan tot je beschikking in de villa. Eveneens als shampoo, conditioner en bodywash.

Annuleringsvoorwaarden

 • Een reservering vereist een aanbetaling van 40% van de totale prijs.
 • Jouw aanbetaling wordt volledig terugbetaald als deze 30 dagen vóór de dag van aankomst wordt geannuleerd.
 • De rest van de betaling moet 10 dagen voor aankomst worden voldaan.
De villa op Ibiza!
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0