In Food, Lifestyle

De Taste of Holland, een nieuw foodfestival in Nederland dat een eerbetoon brengt aan de Hollandse culinaire glorie. Ik mag 3×2 kaartjes weggeven voor dit festival vol foodtrucks, restaurants en proeverijen!

Veel mensen denken direct aan stampotten, want wat is anders de Nederlandse keuken? Tijdens dit festival kom je  erachter. Twaalf provinciën, twaalf smaken: de lokale keuken bewijst op Taste of Holland dat Nederland meer is dan snert en stroopwafels. Ook ik ben daar heel benieuwd naar!

Naast de proeverijen is er ook een foodmarket waar allerlei streekproducten uit alle provincies te koop zijn. Bij de Academy for Masterchefs wagen hobbychefs zich aan de Mysterybox challenge.

Op vrijdag en zaterdag is er ook veel voor de kinderen te doen. Check hier het volledige programma. Ik ben er sowieso bij. Het is van vrijdag 12 t/m zaterdag 14 februari in de Jaarbeurs Utrecht. Kaarten kosten 15 euro en kinderen tot 16 jaar zijn gratis.

WIN!

Op mijn facebookpagina mag ik 3×2 kaartjes weggeven. Check snel hoe je meedoet. Wie zie ik allemaal tijdens dit festival?

________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Horecava Feel Good Chai koffie