In Lifestyle

Het is misschien druilerig buiten, maar de zomer is al dichterbij dan je denkt. Ben jij er al klaar voor? Op Love for Life zijn er allerlei workshops, clinics en stands voor een gezond en gelukkig leven en ik mag 3×2 kaarten weggeven!

Tijdens Love for Life doe je veel inspiratie op om alles positiever aan te pakken. Het heeft dezelfde pijlers als mijn website, dus super leuk dat ik kaarten mag weggeven! Het event is op 4 en 5 juni in de Jaarbeurs Utrecht dus zet het alvast in je agenda. Workouts, clinics, 1-op-1 sessies, lezingen, kookinspiratie en meer. Alles is gratis als je van tevoren reserveert. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen bucketlist maken, je laten voorlichten door Ralph Moorman of Jesse van der Velden of alles leren over goed en gezond eten. Ook Lisa Steltenpool is aanwezig om je te laten zien hoe je een Kickstart geeft aan je leven. Een van mijn favorieten: Patrick van Hees, de geluksprofessor! Je kunt reserveren voor 3 sessies, maar ik kan echt niet kiezen….

Normaal kosten de kaarten voor dit event € 18, maar ik mag 3×2 kaarten weggeven via mijn facebookpagina! Check het snel.

Winactie Love for Life

______________________________

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
yogales Better EventMeditatie bij Es Vedra