In Food

Ontbijtgranen heb je in zoveel verschillende vormen, maten, smaken. Maar wat is nu echt lekker en ook nog eens goed voor je? Ik testte de super granola van Eat Natural en ik mag drie verpakkingen weggeven!

Eat Natural blijft zichzelf ontwikkelen. In de Super Granola Ontbijtlijn hebben ze twee nieuwe varianten: de Protein Packed en de Gluten Free. Die eerste, met extra eiwitten, mocht ik proberen.

De Super Granola lijn vind ik sowieso al heel fijn. Je eet voedzame ingrediënten waar je wat aan hebt en waardoor je goed vol zit. Het proeft heerlijk krokant en de smaak is echt lekker. Vol met zaden, noten, kokosvlokken én kikkererwten. Maar zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Voor mij is dit een geslaagd ontbijt! Echt krachtvoer voor een fitgirl.

Via de facebookpagina en instagram geef ik 3 keer een pak Eat Natural Protein Packed weg!

Eat Natural proteine granola

Het leuke vind ik trouwens ook dat deze voedzame ontbijtgranen gewoon bij de Jumbo verkrijgbaar zijn!

______________________

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

Recommended Posts
Comments
  • Petra van den Ham

    Ik sla t ontbijt vaak over..jaja ik weet t slecht..

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
La Paloma IbizaShoutout naar mama