In Body, Food, Lifestyle

Heel hard roepen dat ik sterker wil worden met CrossFit en een killerbody wil krijgen, heeft natuurlijk geen zin. Dus wat ga ik er echt aan doen, dat lees je hier!

Vanaf 1 januari ben ik begonnen met het sport- en voedingsschema van Christmas Abbott uit haar boek The Badass Body Diet. De onderkop is ‘The Breakthrough diet and workout for a thight booty, sexy abs and lean legs’. En als ik zo naar haar foto kijk, is het haar ook gelukt. De reden dat ik dit boek heb gekozen is dat ik naar haar opkijk. Zij is fitness model, maar ook een topatleet in de CrossFitwereld. Dus precies wat ik wil bereiken.

Badass Body Diet CHristmas Abott
Het boek leest makkelijk weg (in het engels), omdat zij gewoon precies zegt waar het op staat. Ze vertelt over haar weg naar de top en komt dan bij haar voedingsschema uit. Ze deelt alles onder in bricks, zorgvuldig uitgewogen met een bepaald percentage koolhydraten, eiwitten en vetten. Ze heeft schema’s gemaakt naar aanleiding van lengte en je lichaamstype/doel. Wat mij opvalt: wat een eten! Ik heb geen honger, volgens mij heb ik nog nooit zoveel gegeten. Ik eet dingen die je normaal niet op een voedingsschema ziet staan en ik heb een nieuwe favoriet: appels met pindakaas! Nomnomnom.

Appel en pindakaas

Daarnaast heeft ze trainingsschema’s gemaakt. De eerste heb ik inmiddels al puffend en hijgend volbracht. Ik houd alles bij in een schrift, zodat ik steeds kan zien of ik verbeteringen zie. Naast haar schema (3 x in de week) doe ik nog gewoon 3 tot 5 keer de WOD’s in de CrossFitbox.

Ik heb mijn vetpercentage nu helemaal correct opgemeten met huidplooimeter. Ik heb gewoon 22,3% vet. Hoger dan ik dacht, maar dat kan ook mede door de feestdagen komen. Het schema is 21 dagen in principe dus als ik er mee klaar ben, horen en zien jullie (hopelijk) resultaat!

______________________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Buikspier toe touchhealthy spruitschotel