In Mind, Yoga

De afgelopen dagen is het heet. Heel heet voor Nederlandse begrippen. Dat doet ook echt wat met je lichaam. Daarom deze blog: wees lief voor jezelf.

Misschien heb je het zelf al gemerkt. Sporten is op dit moment zwaar. Het maakt niet uit wat je doet, je verzuurt snel, raakt snel buiten adem, krijgt misschien zelfs snel hoofdpijn. Ik zie het gebeuren in mijn lessen. Oefeningen die bij mensen normaal makkelijk gaan, zijn nu heel zwaar. En dat is irritant, ik zie dat mensen geïrriteerd raken daardoor.

Maar hé, we maken een enorm warme zomer mee. Ons lichaam is hier niet aan gewend. Dus wees lief voor jezelf. Laat je lichaam hier aan wennen. De evolutie is ook niet in een paar dagen gebeurd. Luister naar je lichaam, je hebt er maar één en daar moet je je hele leven mee doen. Dus neem een stapje terug als het nodig is. Later zal het weer beter gaan. Je bent niet de enige die het nu zwaar heeft.

___________________________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Kroatie Krka