In Food, Lifestyle, Reizen

We hebben even een klein weekend doorgebracht in het oosten van het land. Wat een rust, prachtige natuur en stilte!

We sliepen op Camping Zonneveld, omdat ik daar in september mijn yogaretreat organiseer. Aan het einde van een doodlopende weg kom je daar terecht. Op dat weggetje liep er een eekhoorn zo op onze auto af! Een oase van rust viel over me heen. Alles was groen en je hoorde alleen het ruizen van de wind en de vogeltjes die fluiten.

De twee eigenaren kwamen direct naar ons toe. Ze heetten ons van harte welkom en we kregen een rondleiding. Biggetjes, pony’s, alpaca’s en vergeet de huishond en -kat niet. Ze wonen daar in een prachtig huis. Op de camping staan sinds kort twee trekkershutten. Geen sanitaire voorzieningen, maar super leuk en schattig met veel grond eromheen. De zon stond zo dat we ‘s ochtends heerlijk koffie hebben gedronken op de veranda. We vonden het vervelend om zondag weer afscheid te moeten nemen!

Camping Zonneveld
Wil jij ook genieten van deze rust? Tijdens heel het seizoen 2016 krijg je de derde nacht gratis tijdens het kamperen! Oh, houd je niet van kamperen. Er staat ook een prachtige luxe B&B met eigen sauna!

Vanaf de camping is het 30 minuten rijden naar een prachtig hunnebed waar we yoga zullen doen vlak voor en tijdens zonsondergang. We hebben nog even gewandeld en geluncht bij Joost Bakker en Lunchroom in Emmen. Super schattig op de hoek van een straat.

Daarna gingen we op weg naar Rheeze (vlakbij Hardenberg). Daar was een gezellig Picknick & Lifestyle event in B&B de Rheezer Kamer waar ik yoga zou geven. Ik heb daar heerlijke hangop met vers fruit en homemade granola gegeten. Toen het tijd was voor yoga scheen het zonnetje nog goed, maar als snel werd het duidelijk dat het zou gaan hozen. Het werd een korte yogasessie, maar wel heel leuk! Rennen voor de regen, want het ging tekeer niet normaal. Moe maar voldaan, keerden we terug naar huis.

yoga bij B&B de Rheezer Kamer

Heel het weekend waren de hondjes ook mee. Die hebben het heerlijk gehad 🙂


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Gevulde courgette met speltcouscousBarbara met Fajah Lourens bij Xpose