In Lifestyle

Weddingupdate nummer 4. Op zoek naar een goede fotograaf!

Wist jij dat een trouwfotograaf gewoon bijna een maandsalaris vraagt? Ik schrok me echt kapot. Ik had een paar fotografen in mijn hoofd die ik graag wilde. Geen een van hen heb ik verder om informatie gevraagd vanwege de prijzen. But first things first. Hoe zoek je een trouwfotograaf? Sowieso gewoon via Google, maar het is de mooiste dag van je leven dus check alles goed. Maakt de fotograaf foto’s zoals jij die in je hoofd hebt? Houd je van lichte foto’s, spelen met zonlicht of juist wat donkere mysterieuze foto’s? Er zijn heel veel fotografen: vraag dus ook in je omgeving naar goede fotografen? Zo ben ik aan die van ons gekomen!

Vraag daarna offertes aan. Op basis daarvan kun je mensen laten langskomen voor een gesprek.

Deze mensen zijn er de hele dag, op JOUW dag, dus er moet een klik zijn. Ook belangrijk: is de fotograaf alleen of is er nog een fotograaf? Ik raad echt aan om twee fotografen die samenwerken te laten komen. ‘s Ochtends zijn de bruid en bruidegom bijvoorbeeld al niet bij elkaar. Tijdens de ceremonie kijkt 1 naar jullie en de ander naar het publiek. Iedere fotograaf heeft ook weer zijn eigen kwaliteiten.

Vraag altijd naar pakketten, soms is het goedkoper om een pakket te hebben. Hier alvast een kleine tip voor: laat de fotograaf ook het trouwalbum maken. Zometeen heb je 140 of meer foto’s, hoe ga jij daar dan de mooiste momenten uitzoeken? Tijdrovend en, je kijkt vaak veel te kritisch naar jezelf!

En wat ook heel gaaf is: een videograaf. Die legt de hele dag vast en maakt er een mooie film van. En misschien drones gebruiken? Er zijn zoveel mogelijkheden. Kijk wat jouw budget en wensen zijn.

Laat in de reacties weten welke fotograaf jij gebruikt hebt/gaat gebruiken of gewoon hele mooie foto’s vindt maken!


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Februaripresenteren