In Food

Wedding update 5 alweer. Me love pie! Hoe ga je dan kiezen tussen al dat moois en lekkers?

Ik ben echt begonnen met het afstruinen van Pinterest en Google Afbeeldingen. Bruidstaarten bekijken, wat vind ik mooi. Wat past bij het thema?

Ik kwam uit op een taart omhuld met witte marsepein, 3 lagen en een soort kant er in gegraveerd. Roze rozen liepen er mooi langsheen. Strak, chique, mooi.

Maar past dit wel bij ons landelijke thema? Later zag ik allemaal wat ‘slorderige’ taarten, met bloemen en fruit, maar nog super gaaf! Dus uiteindelijk zijn we daarvoor gegaan. Ik kreeg een e-mail van Anne-Marij van De Keuken van de Koning. Zij werkt niet met marsepein, maar met mascarponecrème of witte chocolade. Nou, super chill, want dat vind ik dus tien keer lekkerder dan marsepein. Toen ik naar haar foto’s keek, dacht ik: ja! En we hadden al eens wat van haar geproefd en dat was heerlijk!

Wat kost het?
Een bruidstaart kost rond de 5-10 euro per persoon. Best wel prijzig. Wij zijn gelukkig met maar 30 personen. Maar je kunt ook zelf een taart maken of een gewone taart kopen.

Dus. Waar moet je opletten? Kies iets dat jij mooi vindt. Zorg dat het binnen je budget past. En het leukste is als je het bij iemand doet die uit de buurt komt, bevriend met je is of die je via via bent tegengekomen.

Check hier ons filmpje, voor welke zou jij gaan? Omhuld met witte chocolade of omhuld met mascarponecrème. En vulling met sinaasappel of bosvruchten? Let me know!


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Dessert Paisan Hilversum