In Lifestyle

De derde update alweer! Dit keer: ga je de accessoires en aankleding kopen of huren?

Er is heel veel te vinden op internet. Er zijn veel verhuurbedrijven en veel bedrijven die het ook nog eens voor je inrichten. Als het maar met bruiloften te maken heeft, lijken alle prijzen wel enorm te stijgen… Dat is echt ongelooflijk. Ik sta er steeds weer verbaasd om. Maar goed. Wat te doen? Als je het allemaal een beetje zelf in de hand houdt, kan ik echt aanraden om gewoon goed te gaan zoeken en de mogelijkheden naast elkaar te zetten. Teken uit hoe je alles wilt hebben en maak dan beslissingen.

Zo wilden we grote kandelaren naast het prieel. Huren was 14,50 per kandelaar. Bij de action vonden we prachtige windlichten voor 14,95 en die kon je daarna dus nog gebruiken. Keuze snel gemaakt.

Heel snel wordt er naar ballonnen gegrepen om iets feestelijk te maken. Ik vind ze echt vreselijk… Dus wij hebben allemaal honeycombs gekocht!

Het prieel. Huren was super duur, maar met zelf maken ben je echt veel goedkoper uit. We hebben de spullen al binnen, als het resultaat er is, zal ik het laten zien!

Bloemen. Zoek daar goed naar en bekijk of er misschien kennissen zijn die dat kunnen. We plaatsen alleen maar losse bloemen in kleine vaasjes en die kopen we zelf de dag van tevoren bij alle supermarkten in de buurt.

Vaasjes en tafeldecoratie. Kleine vaasjes, kleine boeddha’s, zelf wit gespoten flessen en potjes. Kost allemaal geen drol en is super gezellig! Waxinelichtjes er in en klaar.

Tafellakens kun je soms ook beter zelf kopen.

Stoelen. Van de locatie vinden we niet mooi dus we huren stoelen bij Servé. Die waren een euro goedkoper per stuk dan op een site speciaal voor trouwen! Zoek, kijk en vergelijk!

Oh, en het allerleukste vind ik: lampionnen aan het plafond!

 

Weddingupdate 1: locatie en trouwambtenaar
Weddingupdate 2: het thema bepalen


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Foto:
Concept: Redwhitebluepink Photography: Trouwen met Miranda // Hair Styling: Lonneke van Dijk – Fashion Hairstylist // Desserts: De Keukenprinses // Tableware: Fabricati Woonwinkel & Cadeaushop // Fashion + Hair Accessories: Fashion & Hair Accessories // Shoes: Lisadore Comme Il Faut // Dresses: Mark Lesley Evening Wear // Videographer: MBDD Fine Art Wedding Photography & Film // Floral Design + Styling: Mullers Floral Art // Makeup + Nails: Netanya Nails + Visagie // Location: Orangerie Elswout // Planning: PAUWeddings – weddingplanner // Cocktail Bar: Shake and Serve // Handbag: The Handbag Society // Stationery: The Sparkle Company // Concept + Design: WeddingBoutique // Decor: Weddingdeco.nl // Models: Barbara Schriek, Eveline, Dutch Olive,
Hélène Bouwmeester
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Februari