In Lifestyle

Wat doe je met je trouwfoto’s? In een boek en dan in je kast en eens in het jaar pakken? Ik maakte heel makkelijk een foto op glas. Het is echt prachtig geworden!

Het trouwboek was niet helemaal geworden wat ik er van had verwacht, dus ik zocht een mooie andere manier om onze trouwfoto te laten zien. Deze trouwfoto vind ik namelijk echt fantastisch. Mijn jurk pastte maar net in de trouwauto! Op glas vind ik foto’s er altijd super mooi uitkomen vanwege de glans.

Nu heb ik een mooie herinnering aan de muur hangen. Het was de meest geweldige dag van ons leven. Dat moet je blijven vieren!

Een foto op glas op veel manieren te bestellen. Ik deed het bij FotoOpGlas.nl. Op verschillende manieren is het glas te bevestigen. Ik koos voor aluminium knopjes. Heel makkelijk!

Je hebt zoveel opties tegenwoordig, wat ik ook wel eens heb gedaan: een foto op canvas. Dit deed ik als cadeautje voor Valentijnsdag.
Ik ben echt super blij met het resultaat. Wat vind jij er van?
Ook super leuk als cadeautje!
P.s. De grootte die ik in mijn handen heb is 60×40!
De outfit is van Chanodet Fashion
________________________
Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Himalaya