In Lifestyle

Ieder jaar zet ik een doel voor mezelf voor het volgende jaar. Dit keer ben ik er vroeg bij en bedacht hem nu al. Nu kijk ik ook gelijk terug op 2016…
Voor 2016 was mijn woord: zelfontplooiing, zelfontwikkeling en naamsbekendheid. Ik heb yoga gegeven op heel veel verschillende evenementen: Gezondnu Vriendinnendagen, Better Event en zelfs de Fitness Expo. Ik heb mijn cursus Positieve Psychologie afgerold. Ik heb alvast de praktijk gehaald van Power Yoga bij de AALO en mijn portfolio is bijna af. En ik ben nog lang niet uitgeleerd.

Voor volgend jaar ben ik van plan te gaan reizen. Ik wil meer van de wereld zien en ook meer voor de wereld doen. Het net een stukje mooier maken. Als eerste op mijn wishlist: helpen bij een olifantenopvang in Thailand en, uiteraard, daar ook nog een heleboel zien!

Wat is jouw woord voor 2017?

Mijn woord voor 2017: reizen travel

English

Every year I pick a goal for myself for the next year. This year I’m early. I thought of it already. I look also back at 2016.

My word for 2016 was: self education and make Be Happy & Healthy more known… I gave yoga at a lot events: Gezondnu Vriendinnendagen, Better Event and even the Fitness Expo. I did a course Positive Psychology en did my Power Yoga at AALO. And I’ve haven’t learn enough!

For next year I like to Travel. I want to see more from the world and want to do more for the world. Make it a better place. At first on my wishlist: helping at a elephant orphan house in Thailand en travel there.

What’s your word for 2017?

 


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
5 gelukkige boekenHacksaw ridge