In Body, Mind

Kreeg ik eerst altijd te horen dat ik stil was en zonder mening, is het nu tegenovergesteld. Hoe dat komt?

Laten we beginnen bij het begin. Ik kijk graag de kat uit de boom. Mensen weten zo eerst niet wat ze met me moeten. Bij het uitkiezen van edelstenen kreeg ik vaak de stenen die bij de keelchakra horen om me beter te kunnen uiten. Ik slikte mijn woorden in.

Nu is dat wel anders. Dat kreeg ik ook gelijk te horen bij mijn nieuwe baan. En ja, ik uit graag mijn mening, zeker als het over mijn ‘vakgebied’ gaat. Ik begon me af te vragen hoe deze omschakeling eigenlijk kwam.

Sinds ik veel yoga doe, sta ik meer bij mezelf. Ik weet wie ik ben en waar mijn kwaliteiten liggen. Ik ben minder bang dat ik word afgerekend op fouten, want fouten zijn menselijk. Ik durf nu echt mezelf te zijn. En ik heb ook liever dat mensen eerlijk en direct tegen me zijn dan dat ze achter mijn rug om praten. Ik ben zelf ook eerlijk. Zo weet je altijd wat je aan me hebt.

Ik vind het mooi om te zien hoe yoga een impact kan hebben op je dagelijkse leven.


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Alles wat ik wil