In Mind

Oké, omdat ik nu al zo lang zeg dat ik eindelijk weet wat ik wil, zal ik het met jullie delen. Sascha van Kleurrijk Leven vertelde: “Soms wil het helpen om het uit te spreken.” Here we go!

Er zijn een aantal dingen waar ik al lang van droom. Het eerste is een eigen koffietentje waar ik gezonde gebakjes, broodjes, salades, maar ook hebbedingetjes verkoop. Dit kost veel geld, dus een foodtruck lijkt me ook geweldig! Om dit te starten is er veel geld nodig, maar ook moed. Ik zal mijn zekerheid aan de kant moeten zetten. Een stap die ik nog niet helemaal durf te nemen.

Verder wil ik zelf graag een yogaretreat organiseren. Om te ontspannen, maar ook om tot jezelf te komen. Waarom ik niet eerder durfde, geen idee. Ik organiseer al acht jaar danskamp voor kinderen. Maar in mei 2017 gaat het gebeuren. Waarschijnlijk op Sicilië.

Ook zou ik graag meer yoga en pilates willen geven, meer schrijven en meer reizen. Maar het allergaafste zou zijn als mijn boek wordt uitgegeven. Ik heb er zo lang aan gewerkt! Mijn hele leven wil ik al schrijfster worden. Ik heb al meerdere manuscripten geschreven.

Nu zeg ik: ik wil. Dat klinkt zo… Hebberig… Je hebt niets te willen. Maar ze zeggen ook: waar een wil is, is een weg. Dus ik sta open voor samenwerkingen, opties en investeerders!

Be you

Foto: Phoebe Cornelisse

________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts
Showing 4 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Meditatie bij Es VedraTroost Weekblad Wijdemeren