In Geen categorie

Les Mills en Reebok organiseerden samen weer ONE Live Amsterdam en dit keer was ik er bij. Ik begon de dag direct met een lesje Grit. Wauw!

Ik had al een tijdje geen groepslessen meer gedaan, behalve CrossFit. Nu gelijk een half uur Grit Strength. Ik wist niet wat ik moest verwachten. Nou, dat heb ik geweten. Wat een energie heb je hiervoor nodig. De mensen op het podium straalde energie en zelfvertrouwen uit.

Ik heb van Reebok trouwens een geweldige outfit gekregen! Een legging met reflectoren bij de knie die zichtbaar zijn tijdens het buigen, een bidon, sporttas, vest (voor buiten), een shirt en cardio schoenen!

ONE Live Amsterdam Reebok

Ik had het pittig tijdens de les, but I did it! Dit is voor mij een startpunt geweest om vaker de groepslessen van Les Mills te gaan doen. Ik had het enorm naar mijn zin, mede door de instructors die zo ontzettend positief en enthousiast waren! Ook de instructors die langs de sporters heen liepen.

ONE Live Amsterdam Les Mills

Volg jij al lessen van Les Mills?_________________________________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
pushup