In Lifestyle

Ik heb al een paar keer de vraag gekregen wat ik nu eigenlijk op Mallorca doe… Nou, check het hier!

Ik werk bij Beachclub Font de sa Cala als fitnesstrainer. Mijn dag begint om 8 uur met een yogasessie op het strand. In een kleine baai, heerlijk rustig. Ik zou ook echt graag aan het strand willen wonen. Daarna ga ik ontbijten. Om 11 uur start mijn aquazumba. Daar kmen tussen de 15 en 60 mensen op af! Om 12 uur doe ik een bootcamp. Ik help in de cabana waar we spullen uitlenen, zoals midget golf stokken en tafeltennisspullen. Rond 1 uur doen we de Fun Dance met alle animatoren om het zwembad. En dan lunch!

Daarna ga ik de cabana in. Tussen 3 en kwart voor 4 heb ik weer even pauze en dan geef ik om 16 uur pilates in de buitenlucht. Daarna om 17 uur aquagym. En om 18 uur sluit de dag af met stretching.

In mijn appartement ga ik douchen, eten in het hotel. En daarna werk ik op mijn eigen laptop voor Van Hellemond Sport en dit blog! Het is echt geweldig om te doen. Heerlijke temperaturen ook 🙂 Oh, en ik doe trouwens echt hele leuke contacten op hier!

Op zaterdag heb ik vrij en ga ik vaak leuke dingen doen of op excursie. Op donderdag heb ik ‘s middags vrij en dan doe ik wat dingen dichterbij.

Check hier een kort filmpje van mijn aquagym/aquazumba.

__________

Barbara ThailandBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Mallorca: Cala Rajada en Far de CapdeperaMallorca Sa Calobra