In Reizen

Onze tuktuk driver liet ons ‘los’ bij de Wat Benchamabophit Marble Temple in Bangkok. Nog nooit van gehoord, maar echt prachtig!


Het was vreselijk warm en we waren echt al de hele dag van tempel naar tempel gereden. Toch was dit wel weer even leuk vanwege de pleinen en de gigantische Bodi Tree die daar stond!

Wat Benchamabophit Het was druk met toeristen, maar die keken vooral naar de tempel. Wij liepen wat over het grondgebied heen en ook tussen de verblijven van de monniken. Door al die toeristen kon ik alleen foto maken met een toerist er op, haha:
Wat Benchamabophit
Dat ben ik dus niet. Het staat ook wel bekend als de marmeren tempel, gebouwd in 1899 in opdracht van Koning Chulalongkorn. De naam betekent: de Tempel van de vijfde Koning gelegen bij het Dusit Paleis. En dat paleis hebben we ook gezien. Deze tempel staat sinds 2005 op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Wat Benchamabophit

 

 


Huang Num Keaw WaterfallBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Mountainbike door de Mae Ngat ValleyVaren door de grachten van Amsterdam