In Lifestyle

Ik ontvang steeds mooie mails van Zarayda Groenhart. Dit keer met drie vragen die anderen over mij moesten beantwoorden. Wat een mooi inzicht!

De drie vragen waren:

  1. Wat vind jij mijn sterkste eigenschappen?
  2. Over welke 3 onderwerpen krijg jij het liefst advies van mij?
  3. Waar ben je mij dankbaar voor?

Ik vroeg het aan mensen die ik pas kort ken, maar ook die mij al langer kenden. De antwoorden waren mooi en soms verrassend!

  1. Doorzetter, aardig, zorgzaam, weet dingen goed te brengen, eerlijk, je durft je mening te uiten, georganiseerd, medelevend in anderen, doorzettingsvermogen, georganiseerd en sociaal, Sterk/sociaal/doorzettingsvermogen, Doorzetter, eerlijk, harde werker, ambitieus, creatief, doorzetter, risico’s durven nemen, nieuwe dingen uitproberen.
  2. Yoga, liefde, fitness, stagedingen, fitness, spelling, sport en beweging, voeding, liefde, Sport/zelfverzekerdheid/voeding, voeding, beweging, vakanties
  3. Fantastische herinneringen, De hulp en begeleiding tijdens de stage, je vriendschap, voor je gezelligheid, ik ben trots op jou! Ik ben je dankbaar voor je jarenlange vriendschap Je bent altijd eerlijk tegen mij en mijn gezin. Ik bewonder je enorm om je doorzettingsvermogen. Je vriendschap en ik ben je dankbaar voor je interesse in mij. Dat ik soms ineens een appje van je krijg uit het niets, daar word ik blij van!

Als ik zo kijk, dan denk ik: ja, dat is wat ik wil in het leven en wat ik probeer te zijn. Nu daag ik je uit: stuur dit naar 10 mensen en kijk wat zij van jou vinden!


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
flowee gezondheidsbeursHimalaya Botanique