In Fashion, Lifestyle

Eindelijk had ik Nano’s aangeschaft. Heerlijke schoenen, maar om beter te kunnen liften moest ik ‘lifters’ hebben. Dat heb ik direct uitgetest!

Youri kocht ze voor mijn verjaardag (zo lief!) in een super gave kleur. Met de WOD van de dag daarna kon ik ze direct uitproberen. Sumo deadlifts, squat cleans. Het squatten gaat makkelijker. Mijn voeten blijven rechter op de vloer. Je gewicht blijft beter op je hakken doordat de zool daar wat dikker is.

Daarna probeerde ik pistols uit. Ik heb hier nooit zo’n moeite mee, maar nu moest ik er 50 doen. Mijn enkels voelde veel steviger en ik wiebelde minder. Uiteindelijk deed ik 4:40 minuten over ze allemaal. Mijn back squat is ineens van 50 naar 62,5 kg gegaan. Of dat door de schoenen komt of door de 5 maanden trainen haha…

Eergister heb ik snatch balance training gehad. Ik deed het eerst op mijn nano’s en later op mijn lifters. Ik voelde duidelijk verschil. Ik stond steviger en stabieler, mijn gewicht veel beter verdeeld. Ik ben er blij mee  🙂

De lifters zijn er in principe om, juist, te liften. Maar het houdt je niet tegen met andere oefeningen. Ze zijn iets zwaarder dan nano’s, maar wel flexibel aan de voorkant. Ik vind het fijn om de band strak aan te trekken. De kwaliteit is goed dus je hoeft je geen zorgen te maken dat dit snel zal uitlubberen.

Zijn er nog anderen? Jazeker. Je hebt de Adidas Adipower en Nike Romaleos 2. Voor de echte weightlifters zijn dit betere keuzes, omdat ze minder flexibel en dus steviger zijn. Voor CrossFit en alles wat daar bij komt kijken, is de Reebok Lifter aan te raden.

Je kunt de schoenen kopen bij Reebok of bijvoorbeeld Zalando. De prijzen verschillen. Reebok heeft vaak aanbiedingen, dus houd die in de gaten!

__________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Medellinggirl afslanken succesverhaalTaste of Holland