In Reizen

Bij Emmelync.com zag ik laatst een lijstje staan met plekken die ze nog wilde bezoeken. Ik dacht: dat is leuk, dat ga ik ook maken. vandaag op vrijdag de 13e een top 13!

Nou, daar komt ie. Waar wil ik nog heen? Ik ben ook heel benieuwd naar jullie luisteren. En toen ik begon met schrijven, dacht ik eigenlijk: en daar, en daar, en daar. Maar laat ik maar beginnen met deze!

 1. Rio de Janeiro
  En dat hoeft eigenlijk niet eens tijdens carnaval. Ik wil er sowieso eens naartoe.
 2. Bahamas
  Wauw, die foto’s die ik daar wel eens zie… En daar is ook een eilandje waar je met varkens kunt zwemmen. I want that!
 3. Malediven
  Same here. Prachtige stranden, lekker weer…
 4. Watervallen van de Iguaçu
  Deze zijn te vinden op de grens van Brazilië en Argentinië. Die zag ik tijdens mijn opleiding en maakte er een stuk over. Sindsdien blijven ze in mijn hoofd zitten. En ja, als ik er dan toch ben, doe ik graag beide landen aan!
 5. Dubai
  Je ziet er tegenwoordig zoveel van en hoort er veel over. Ik wil het met eigen ogen bekijken!
 6. Santorini
  Oh, die plaatjes van dit Griekse eilandje. Prachtig!
 7. Johannesburg
  Ook tijdens mijn opleiding dingen over gehoord. Nog nooit geweest.
 8. Bali
  Yoga, rust, natuur, strand. Alles is hier!
 9. Peru
  Daar is de natuur zo mooi en prachtige overblijfselen van oude gemeenschappen/
 10. Costa Rica
  Vlakbij Peru, must see.
 11. IJsland
  Ik wil het groene licht nu ook wel eens zien!
 12. Miami
  Welcome to Miami! Zon, zee, sporten op het strand. Let’s go!
 13. Florida
  Mijn ouders zijn daar nu twee keer geweest. Prachtig weer, altijd en zoveel te doen!

Eén van mijn andere dromen komt al uit. In april backpacken in Thailand! Ik ben heel erg benieuwd. Waar zou jij nog naartoe willen en ben jij al geweest naar een van de landen uit mijn rijtje? Let me know!


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Relaxed de feestdagen door TravelThorn het witte stadje stiftskerk