In Mind

Ik zie veel mensen om mij heen wachten. Wachten op het juiste moment. Maar we weten allemaal dat die niet gaat komen. Dus serieus: Waar wacht je nog op?

We hebben allemaal dromen. We zeggen allemaal ‘later’. Maar later gaat echt niet komen. ‘Als dit gebeurt, dan ga ik dat doen.’ Dit kun je invullen voor je eigen dromen. Maar als dat punt komt, is er altijd wel een ander obstakel dat overwonnen moet worden, of niet soms?

Dus vraag je zelf af: wat wil ik? En dan: wat ben ik bereid er voor te doen? Kan ik nu de stap nemen? Zo nee, wat houd je dan tegen? En al die obstakels, zijn dat echte obstakels of zitten deze in je mind?

Vaak worden we gedreven door angst. Pas als je die angst hebt weggewerkt, dan kun je gaan werken aan je dromen. Leven vanuit angst is niet leuk. Leven vanuit je hart, dat is wat je wilt. Dan zul je merken dat alles steeds makkelijker zal gaan.

Om obstakels te verwijderen, kan Yoga Nidra heel behulpzaam zijn.

English

I see a lot of people around me waiting. Waiting for the right time. But we all know, the right time is never going to come. So, let’s be serious: what are you waiting for?

We all have dreams. We all say: ‘later’. But ‘later’ is never going to come. ‘If this happens, then I’ll do that.’ You can write down you’re own dream. But when that point comes, there always will be an other obstacle, am I right?

So just wonder for a second: what do I want? And after that: what am I willing to do? Can I take the step now. If not, what’s holding you back? All those obstacles, are those real or just in your mind?

Often we are driven by fear. But it is after you get rid of your fears, you can work on your dreams. Living by fear is not a fun thing to do, Living by following your heart is. You’ll notice that everything will come easier.

If you want to get rid of obstacles, Yoga Nidra is really helpful.

_______________________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
India