In Lifestyle
Zoals jullie misschien al ontdekt hebben: 8 april gaan Youri en ik trouwen. Super leuk, maar wat een geregel! Weddingplanner? Not for me. En dus moeten we alles zelf doen. Tot en met ons trouwen iedere week een update, ook handig voor iedereen met trouwplannen!

Zo veel te doen, zo weinig tijd en waar moet je beginnen? De datum hadden we al gepland. We wilden uiteindelijk gewoon zo snel mogelijk. We hebben geen geluksnummers etc. dus dat maakte niet uit.
Locatie
Dat was het eerst wat we moesten bedenken. Ik wilde een kasteel of het Witte Huis, maar dat is echt aan de dure kant. Daarna dacht ik er aan een tent op te zetten op een stuk weiland. Maar we hebben niet al te beste zomers gehad en ik wilde niet afhankelijk zijn van het weer. Totdat ik dacht: waarom zo moeilijk? We hebben goed contact met het restaurant ‘t Spiegelhuys in Nederhorst den Berg, die heeft een mooie ruimte, je kunt er lekker eten en mooie fotoshootplaatsen dichtbij. De eigenaar vond het ook leuk, dus dat was snel geregeld.
Trouwambtenaar
Ik wilde eigenlijk niet een trouwambtenaar die ik niet ken, die ons niet kent. Bij toeval deed ik samen met Alice de opleiding Power Yoga en zij vertelde dat het haar droom was zelfstandig trouwambtenaar te worden. Ik zei direct: “Dan mag jij ons trouwen!” Hoe leuk is dat? Een super leuke vrouw, goed met woorden en een prachtige energie om zich heen.
De twee belangrijkste dingen waren zo geregeld. Maar let op: als je een ceremonie op locatie wilt doen, kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn. Helemaal als die locatie geen officiële trouwlocatie is. Houd daar rekening mee met je budget!

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Barbara Blue MondayTrampoline springen Nationale Gezondheidsbeurs