In Geen categorie

Niet iedereen heeft tijd en zin om naar de sportschool te gaan, maar het Kettler functional training circuit biedt echt een oplossing. Ik mocht de Body & Shape Kit uittesten en…

Kettler heeft drie verschillende kits voor binnen en buiten: Body & Shape, Athlete en Teamplayer. Super chill, het zit in een schoudertas waar alles inpast! Daarnaast kun je de app downloaden met een digitale coach. Fijn als je zelf niet de motivatie kan opbrengen of als je hulp nodig hebt bij de oefeningen. In ieder pakket zit een poster met oefeningen en je kunt aanvullend ook lid worden van de community en een individueel dieetplan opstellen.

Ik mocht het Body & Shape pakket uittesten met daarin: aerobic dumbbells, springtouw speed, deurrekstok multi, en een hoola-hoop / horde voor een fitter en strakker lichaam. Adviesprijs 149,00.

Functional Training Kettler Kettler Functional TrainingOp de poster staan inderdaad handige oefeningen, vanuit daar kun je er nog veel meer doen en bedenken. Het leuke is om daar zelf mee te experimenteren. Waar ik nog het meest blij mee ben, is de hoola-hoop! Je kunt trusters doen, over de helft van de hoepel heenspringen, squats maken. Eigenlijk van alles! Ik ben heel tevreden.Functional Training Kettler

Functional Training Kettler Functional Training Kettler

De overige pakketten:

Kit 2 – Athlete
Wie hoger, sneller en beter wilt kiest voor de Athlete kit bestaande uit een slingtrainer pro, foam rol, gymnastiekbal, messenger bag. Deze functional training is afgestemd op het verstevigen van de rompspieren, armen en benen en het verbeteren van het prestatievermogen. Adviesprijs 169,00.

Kit 3 – Teamsport
Deze set is afgestemd op de eisen van de teamsport en ontworpen voor het sterker maken van pezen en gewrichten en ter verbetering van de actie- en reactiesnelheid. De Teampsort kit bestaat uit een coördinatieladder, latex lussenset, air pad en een medicine bal 3 kg. Adviesprijs 129,00.

Het enige nadeel: ik kan de kit niet houden. Maar dat is een voordeel, want morgen mag ik de kit aan één van jullie weggeven 🙂

______________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Jasmien M

  ZALIG! Er zit een Hoola-hoop bij 🙂 Super leuk pakket!

 • Kim

  Ik heb laatst een hoelahoep gekocht met massage noppen. Not done. De zwarte bloeduitstortingen staan op mijn heupen Haha .. beter zonder ! Ketter pakket lijken handig kan t bv. Ook even mee nemen naar de hei als ik de hond uitlaat. . 2 vliegen in 1 klap 🙂

  • Barbara Schriek

   Oh jeetje. Deze zijn zonder massagenoppen 🙂

  • Jasmien M

   Na mijn reactie hier heb ik mij direct een hoelahoep gekocht (MET massage noppen). Ik zei al lang dat ik er me eentje ging aanschaffen. Eerst was ik super enthousiast, maar ook hier bloeduitstortingen tot en met 😮 Spijtig dat ik niet een paar uurtjes gewacht heb met bestellen. Door jou reactie ging ik waarschijnlijk een exemplaar zonder gekozen hebben. Pffff!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Functional Training Kettler