In Lifestyle, Reizen

Patnem Beach, India is echt een strand voor yogaliefhebbers, sportievelingen en early birds. Maakt niet uit hoe laat je er bent, er is altijd wel wat te doen.

Ik sta altijd vroeg op en dan is het lastig om ergens wat eten te scoren of gewoon iets te ondernemen. Yogaklassen waar je zo aan mee mag doen, beginnen al vroeg. Hardlopers lopen langs, mensen mediteren of doen al een eigen yoga practise en strandwandelen is natuurlijk heel populair. Het is niet rustig. Ook gaan de restaurantjes al open, zodat je kunt ontbijten. Palolem beach is op loopafstand, daar kon ik al om 8 uur kajakken (en dolfijnen spotten).

Je kunt overal echt lekker eten, zowel Indiaas als Thais, Chinees, Continentaals, noem maar op. Daarnaast zijn er heel veel zwerfhonden die super lief zijn. Een avond heb ik samen met een hondje gegeten in een restaurant haha. Die honden worden natuurlijk vreselijk vertroetelt door alle yogi’s hier.

De omgeving is nu (februari) niet zo veel te doen. Er zijn wel wat marktjes en eettentjes, maar niet echt watervallen. Daar moet je echt wel een stuk voor rijden. Gelukkig is er op alle stranden genoeg te doen.

Ik zie mezelf hier nog wel even zitten.

Oh, het petje is trouwens van Grander Caps. Heel tof!

____________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Kajakken Palolemindia openingsceremonie