In Lifestyle

Soms kan sporten vreselijk frustrerend zijn. Vooral vrouwen hebben hier last van. Ik las ergens dat vrouwen door frustratie moeite hebben om hogerop te komen. Je kunt beter een soort woede creëren om een PR te kunnen zetten.

Op Boxrox staat een heel verhaal hier over. Mannen mogen zich boos maken, maar als vrouwen dat doen, is het raar. Huilen mag als vrouw, maar boos worden. Nope. Not done. Vrouwen vragen zich altijd af wat zij fout hebben gedaan waardoor ze gefrustreerd raken met zichzelf. Er zijn CrossFitters die zichzelf slaan om boos te kunnen worden.

Je moet minder energie verspillen aan te kijken of je er wel goed uitziet, of je er niet gek uitziet of dat je het wel goed doet. Sommige coaches geven aan dat vrouwen competitiever moeten zijn, ook al is het maar tijdens een WOD. Vraag altijd het uiterste van jezelf.

Dus wat moet je doen boos te worden? Schreeuwen, slaan, stampen. Doe iets waarvan je boos wordt en rock daarna je workout!

Mijn eerste poging tot boos worden, heeft geresulteerd in dit poepplaatje 😛

Cluster

Wat doe jij voordat je aan je workout begint?

______________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Eten badass Body DietHigh Tea bij YAY Amsterdam