In Food, Lifestyle

Dit is voor de mannen die een fitgirl aan de haak hebben geslagen. En anders kun je dit artikel natuurlijk nonchalant op het scherm laten staan als je partner langskomt…

Daten met een fitgirl is niet altijd handig. Als ze chagrijnig is weet je niet hoe dit komt. Ze kan gewoon chagrijnig zijn of honger hebben. Maar wat moet je doen met valentijnsdag? Ik zet even een paar tips voor je op een rijtje…

  1. Uitslapen
    Dat gebeurt sowieso niet. Hoogstwaarschijnlijk staat er een ochtend gymsessie gepland die ze niet gaat overslaan. Ook niet voor jou…

2. Ontbijt
Voor een gymsessie is het geen croissantjes en andere vette troep. Dikke kans dat ze haar bakje havermout in de magnetron klapt… Wil je het romantisch maken, kun je altijd nog proberen een hartje te maken van een of ander superfood (raw cacaopoeder, chiazaad).

3. Training
Uiteraard train je gewoon met haar mee. Jullie willen deze dag samen zijn toch?

4. Lunch
Ook hier kun je de vette happen beter achterwege laten (tenzij het haar cheatday is). Maak een gezonde lekkere maaltijd voor haar.

5. Cadeau
Een cadeau voor een fitgirl is niet heel moeilijk. Eten voldoet vaak al. We hebben inmiddels altijd honger. Maar, we eten wel gezond. Als het weer een beetje meezit, is het lekker om een picknick te doen. Of wat dacht je van een high tea bij Yoghurt Barn. Maar met nieuwe sportschoenen zijn we ook blij. Je weet vast welke we willen, want we praten er de hele dag over. Heb je daar geen geld voor? Maak dan een playlist met haar favoriete muziek voor tijdes haar workout.

6. Diner
Ja, dat kan. Is leuk. Maar er zijn een paar opties. Je brengt haar naar een restaurant waar alles homemade is, zodat het niet heel vet is. Of zij bepaalt gewoon wat jullie eten. Want, zoals gezegd, als het niet haar cheatday is, wil ze graag weten wat ze allemaal binnenkrijgt.

7. Mealprep
Houd er rekening mee dat Valentijn dit jaar op een zondag valt. Grote kans dat ze haar mealprep on point moet maken voor de aankomende week.

Heel veel succes deze Valentijn! Heb jij nog tips?

_______________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

 

 

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
restaurant vlaarHands off my chocolate Chocoa