De hele maand maart lang neem ik je mee in een training via een online leeromgeving waarmee we naar de kern gaan van wie jij bent. Een Wild Woman is niet een vrouw out of control, maar ‘leeft een natuurlijk leven’. Het is een kracht, het is de basis van een vrouw, het is haar Zelf. Er worden zoveel namen aan dit archetype gegeven en ze zijn allemaal waar. Maar jij bent uiteindelijk degene die dit uitdraagt en dus bepaalt in welke vorm ze komt.

In deze maand leer je over:

Week 1: Wie ben jij?
Week 2: Je vrouwelijke Jij
Week 3: Alles over de cyclus(sen)
Week 4: Embodiment

Na deze maand doen we gezamenlijk een online initiatie naar je Ware Zelf, je Wilde Vrouw.

We werken met:
* Sjamanen wijsheid
* Yoga filosofie
* Healing
* Dans
* Heart openers
* Inzicht in je cyclus en baarmoeder
* Massage

Wat krijg je?
* Video workshops en deze zijn vaak interactief. Dus je zit niet alleen maar stil, we gaan aan het werk.
* Werkboeken
* Oefeningen
* Live sessies 4x (niet in april)

In april kun je deze cursus gewoonweg starten. Dit keer zonder live sessies. Alleen de leeromgeving. Soms is dat gewoon genoeg!

Na deze training heb je nog toegang tot alles voor integratie ❤️

Na deze cursus:

  • Weet je wie je bent
  • Weet je waar je heen wilt
  • Voel je je op en top vrouw
  • Sta je in je eigen kracht!

Investering in jezelf: €99

Eerdere deelnemers waren ontzettend enthousiast.

Ik heb zojuist Unleash afgerond en ik ben echt tot heel veel inzichten gekomen. Ik maak mijn pilstrip af en stop daarna met de pil. Ik ga echt voelen wat er in mijn lichaam gebeurd. Verder ben ik me bewust spiritueel aan het openen, zo probeer ik met mezelf te connecten en met de elementen. Ik ben Barbara dankbaar voor het uit de weg helpen van taboes en de realisatie dat het niet raar is om iets over bijvoorbeeld de menstruatie te vragen. Ik heb veel zin in een volgend programma. Barbara, je bent een inspiratie en een prachtige vrouw. Je bent nog niet van me af!

Denise

Ik vond dit een super fijne belevenis. Ieder moment bezig zijn met deze informatie, opdrachten etc voelde als steeds meer thuiskomen. En daarnaast ook de tijd nemen voor mezelf. Dit maakte ook dat ik toch wel steeds opnieuw een moment hiervoor heb genomen. 

Iets wat ik nog steeds niet makkelijk vind, maar doordat ik de cursus volgde en steeds iets verder wilde, wel meer heb gedaan, tijd nemen juist voor datgene wat goed voelt vanuit het hart.

Ook letterlijke dingen, zoals het al enige tijd bezig zijn met mogelijkheden en wat ik wil omtrent de pil… hormonen die ik maar in m’n lijf stop, krijgt nu toch meer daadkracht om hier beslissingen in te nemen. 

Veel dingen voelden heel bekend, ook al waren sommige dingen nieuw. Het stil staan, bewust voelen en de tijd nemen om te mediteren en visualiseren was heerlijk. Ook verbaasde me het enigszins hoe snel sommige beelden/ gevoelens en soms antwoorden tot me kwamen. Mooi en dank daarvoor. 

Daarnaast helpt het me om nog meer mijn eigen pad te bewandelen.  En tegelijk ook te voelen dat dit juist gebeurd door los te laten, te mogen ‘spelen’, genieten en vertrouwen op wie ik ben. Omdat dit me steeds weer dichterbij mijn intuïtie brengt. Uiteindelijk om vanuit hier ook verder te delen.

Dank je wel voor dit mooie proces, je inspiratie, het willen delen en de mooie persoon die je bent.

Claudia

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0