In Mind

Het is niet erg zonnig, maar nog steeds fijn om aan zee te zijn. Waar kun je beter uitwaaien dan op het strand? Kom met deze meditatie helemaal tot rust!

Heb je de laatste tijd wat stress en voel je je daardoor niet lekker in je vel? Met deze meditatie kun je alles heerlijk van je laten afglijden. Waar je dit het beste kunt doen? Op het strand!

Zoek een mooi plekje aan zee of in de duinen. Ga staan, zitten, liggen, hoe jij je het fijnst voelt. Voel hoe de wind je huid aanraakt en je haar laat bewegen. Focus je op je ademhalen en probeer deze langzaam te maken. Denk aan de kleine dingen die je dwars zitten. Zie de gedachten als een wolkje en laat deze langzaam verdwijnen door de wind. Doe dit met alle dingen waar je op dit moment mee zit. Voel je na elk verdwijnend wolkje lichter worden. Ga door tot er ‘geen wolkjes meer aan de lucht zijn’ en ga vredig zitten. Vorm een glimlach om je mond en focus je op je ademhaling. Blijf nog vijf minuten zo zitten en open je ogen. Kijk om je heen en neem de omgeving in je op. Kijk naar het oneindige in zee. Sta dan langzaam op.

Als je terugloopt, kijk je naar beneden. Pak daar de steen of schelp waar je oog op valt. Neem dit de komende dertig dagen met je mee en verbeeld dat het je geluk brengt…


 


Barbara touwtje springen

Barbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts
Comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Geyser sauna Thermen BusslooSpyker en Bentley eten Prins Petfoods