In Food

Van de Xenos had ik nog een bonnetje liggen voor de tweede persoon gratis bij een Chinees restaurant. Ik besloot te gaan eten bij De Mangerie in Hilversum waar ik al van jongs af aan langsrijd, maar nog nooit naar binnen ben gegaan…

Van de buitenkant ziet De Mangerie er heel chique uit en dat is het eigenlijk ook wel. De bediening is vriendelijk en horeca-correct. Er was speciaal voor de Xenos een menu samengesteld, maar het voorgerecht was gamba’s. Daar houd ik niet van. Gelukkig mocht ik dit veranderen naar coquilles. Daarna kregen we een flink stuk ossenhaas. Deze was perfect mals en had een fijne saus. Als dessert hadden we gebakken ijs, hun specialiteit. Het leek een soort oliebolletje met daarin ijs. Wauw, dat was echt heel lekker!

De Mangerie HilversumDe Mangerie HilversumDe Mangerie Hilversum

Voor een Chinees was de prijs middelhoog. Maar het geld zeker waard!

____________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
geplukte kip met citroen en venkelzoete aardappel gratin