In Reizen

Iedere keer als ik een dag vrij had op Mallorca, huurde ik een auto. De meest magische route die ik heb gereden: Route Espectacular. Spectaculair was het zeker!

Al vroeg stapte ik in mijn huurauto om vanaf Font de sa Cala naar boven te gaan richting Port de Polenca. Vanaf daar de route richting naar Port de Sa Calobra. Ik ging echt door de bergen, mooie bochten en mooie uitzichten. Op plekken zag ik dat je veel kon wandelen en zelfs klimmen, bucketlist! Het was zo’n 2,5 uur rijden haha, maar het was het zeker waard.

Route Espectacular Mallorca

Toen ik aankwam bij Port de Sa Calobra was het daar nog redelijk rustig. Ik ben daar even gebleven en toen teruggereden over dezelfde route. Op de terugweg kwamen er allemaal bussen aan. Dus ik zeg echt: ga ‘s ochtends vroeg! Anders heb je niet die mooie paden voor jezelf!

Route Espectacular Mallorca

Zorg wel dat je genoeg benzine hebt, want dat kom je niet snel tegen in de bergen. Je rijdt echt door de bergen en langs zee. Ik ben echt een paar keer uitgestapt om foto’s te maken. Er zijn wel een paar restaurantjes onderweg.

Heb jij hier wel eens gereden? Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen.

________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
etretat FrankrijkOude Jan in Hasselt