In Reizen

Na Enter the Wave zijn Youri en ik nog gaan overnachten aan de Franse Kust. Étretat leek ons hier heel geschikt voor en WAUW!

We moesten de auto buiten de stad zetten, want alles in de stad was al vol. Het is niet groot, maar wel heel toeristisch. Het uitzicht: magnifiek! Ik heb er geprobeerd een filmpje van te maken, want het is te mooi om te omschrijven. Het is zo blauw en zo prachtig en je kunt het hele stuk wandelen. We begonnen links aan de klim en zijn daarna naar rechts gegaan, richting het kerkje. Vandaaruit naar beneden en door de berg, over het strand weer terug!

Maar je kunt daar uren lopen en prachtig wandelen. We komen vast en zeker nog wel terug.

We hebben bij een restaurantje in het dorpje ons laatste iets gegeten voor we terug naar huis zouden rijden. Bij alle restaurants hebben ze overigens hetzelfde haha, volgens mij hebben ze prijsafspraken gemaakt…Taverne des deux augustins. Daar namen we champagne en Franse patisserie.

Op de terugweg naar de auto nog een crepe au chocolat. En toen was het voorbij met de pret!

Ben jij hier wel eens geweest? Ik vond het zo mooi! De meeuwen zijn gewend aan toeristen.

____________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Zuid Frankrijk Enter the waveRoute Espectacular Mallorca