In Lifestyle

Dit weekend was het feest op de Nationale Gezondheidsbeurs. We zagen alle trends voorbij komen en hebben heerlijke dingen geproefd!

De sportschool Fit For Free was goed vertegenwoordigd op de beurs waar je een jaar lang sporten kon winnen door het snelst te roeien of je doel van dit jaar op te schrijven. Ik roeide 292 meter in een minuut en mijn doel: Voor juli een sixpack voor coole vakantiefoto’s! Ik besefte dat ik namelijk nog geen tijd had gezet voor mijn doel dit jaar. Dus bij deze! Er was die dag iemand die 426 meter had geroeid in een minuut, niet normaal. Youri roeide uiteindelijk 30 meter minder. Echt balen!

Het hoolahoopen was weer een feest en ook het trampoline springen was gezellig!Trampoline springen Nationale Gezondheidsbeurs

Verder waren er heel veel ‘gezonde’ repen te proeven en te koop. Over sommigen zal ik nog wel eens een blog schrijven. Uiteraard waren er heel veel sapjes te proeven. Ook ben ik er achter dat ik de kokosmelk van Alpro wel lust! Nommmm…

Ik vond de beurs op de een of andere manier leuker dan voorgaande jaren. Ben jij er volgend jaar ook bij?

_____________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Tips voor valentijn met een fitigrlTaste Of Holland