In Lifestyle

Kon je vroeger nog aankomen met een zelfgemaakte tekening, inmiddels is het wel anders. Op moederdag worden alle mama’s even goed in het zonnetje gezet. Om je te helpen, heb ik wat cadeau ideeën voor je op een rijtje gezet.

Je moeder zorgde er vroeger voor dat jij gezond opgroeide, nu is het juist leuk om dat ook een beetje terug te doen. Je hoeft niet altijd materiële dingen te geven aan je moeder. Soms zijn herinneringen zelfs leuker. Of een combi. Check hier mijn tips:

 1. Een boek
  Ook mama’s moeten zo nu en dan ontspannen. Bijvoorbeeld met een leuk boek. Wat dacht je van de nieuwe van LS Hilton: Maestra? Een lekkere thriller met een vleugje (beetje boel) erotiek. Zeker een aanrader als mama ook al Fifty Shades heeft gelezen… Je koopt hem hier voor € 19,99.
 2. Lunch
  Je kunt zelf een gezonde lunch maken en bij jou of haar thuis mooi serveren. Maar je kunt ook een leuk plekje uitzoeken, zoals bij YAY Amsterdam. Daar kun je ook een heerlijke high tea krijgen.
  High Tea bij YAY Amsterdam
 3. Sportkleding
  Is je moeder een sportief type, koop dan eens een nieuw setje voor haar of nieuwe attributen. Tip: Check de Kruidvat. Die hebben hele mooie aanbiedingen op dit moment in de lijn van Leontien!
 4. Bioscoop
  Jaja, er draait een film over moederdag: Mother’s day. Lekker cliché samen daarheen. Borreltje erbij. Geheid dat er gelachen gaat worden.Mother's Day
 5. Healthy snacks
  Weet jij wat je moeder snackt? Misschien vindt ze het lastig om dit gezond te doen. Duik zelf de keuken in om healthy snacks te maken en doe ze in een leuk potje. Bij de action kun je deze goedkoop en leuk kopen. Hier vind je alvast een receptidee. Of koop lekkere gezonde repen, zoals deze.
 6. Kookworkshop
  Lachen, gieren, brullen tijdens een kookworkshop van iets dat jullie zelf nog nooit hebben gemaakt. Bij Oldenhof kun je bijvoorbeeld heel veel leuke workshops volgen. Daar hoort natuurlijk een wijntje bij!
 7. Sporten
  Boek samen ergens een lesje sport! Bootcampen, yoga, pump. Wat is leuk om te doen samen?

Weet jij al wat je gaat doen met Moederdag?

______________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Voortgang 2010-2016One Fitness