In Lifestyle

Wat een jaar. Misschien zeg ik dat wel elkaar jaar, maar man, dit jaar… Reis naar India, overname van een yogastudio, supschool gestart. Lees maar.

2018 begon met een belofte aan mezelf. Dit jaar ga ik een yoga opleiding doen in India. En dat deed ik. Ik vloog helemaal alleen naar Goa, pakte daar een taxi (engste rit van mijn leven) en reed naar Patnem Beach. Ik heb daar onwijs veel geleerd, ben nog gebeten door een vis, heb mooie vriendschappen opgedaan en ben rustig teruggekomen. Rust. Dat had ik nodig. Acceptatie. Oh, en ik heb daar een ukelele gekocht. Volgend jaar echt maar eens gaan oefenen.

Ik begon met SUP up your life, een mobiele SUP school. Ik kocht SUP lessen, volgde een opleiding en ging lessen geven, waaronder SUP Yoga. Ook hier zijn er weer hele mooie mensen op mijn pad gekomen. En wat was het een prachtige zomer.

Ik heb een cursus Ayurveda gedaan. Dat vond ik fantastisch en leerde wederom een hoop over mezelf. Iedere twee maanden doe ik mee met opnames van Basic Fit. En juist, ook daar weer inspirerende mensen tegengekomen. Ik zou het niet meer kunnen missen.

Dit is ook het jaar dat ik Doga ben gaan geven op verschillende events en ik stond weer op Healthy Fest en zelfs op Healthy Fest Hotel. Met de auto naar Kroatië gereden om daar het eerste Be Happy & Healthy buitenlandse SUP & Yoga retreat te organiseren.

Ik ben lessen gaan geven bij de Feelgoodstudio van Irma van de Pol en heb afscheid genomen van Van Hellemond Sport. Dit jaar weer een aantal leuke fotoshoots gedaan. Geprobeerd te kiten, maar dat is geloof ik niet helemaal mijn ding zodra het hard begint te waaien en koud te worden.

Ik ben twee keer met de Flixbus naar Parijs geweest om te ontspannen en heb daarna nog een mooie reis gemaakt naar Vietnam en Laos. En tot slot… ben ik de nieuwe eigenaresse van Yoga Hilversum.

Volgend jaar staan er weer hele mooie dingen op de planning. Prachtige retreats op Ibiza, uitbreiding van de yogastudio, samenwerkingen, verbintenissen en nieuwe starts. 2019, ik ben er klaar voor!

____________________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Open Dag Yoga Hilversum