In Food

Het is al even geleden, maar ik wilde toch het een en ander delen over dit prachtige foodfestival!

Taste of Amsterdam zag er prachtig uit. De opzet was mooi en chique, het weer was prachtig en er stond qua eten van alles wat. Youri en ik hadden net gesport en hoopten hier lekker te kunnen lunchen. We kochten muntjes en gingen op zoek. Er was echt zo veel lekkers, we konden bijna niet kiezen. Maar toen zagen we de prijzen. Daar schrok ik echt van. Het lijkt wel of het steeds duurder wordt, want de porties zijn ook nog meer snackformaat dan eetformaat. Super jammer. We hebben uiteindelijk heel veel geproefd en gegeten. Het was echt heerlijk allemaal, maar de prijs…

Er waren spring rolls van iemand die zelf bepaalde ‘cress’ soorten kweekten, die waren maar 2 muntjes en super lekker! En die Oreo brownie die we hebben gegeten was serieus de beste brownie die ik ooit heb gegeten 🙂 In het midden stond een groot stuk waar je allerlei cocktails kunnen halen. Die waren wel geprijsd als ene normale cocktail aan de bar.

Taste of Amsterdam 2016

Ben jij wel eens op een foodfestival geweest?


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
mealprepGevulde courgette met speltcouscous