In Lifestyle, Reizen, Slider

In Nederland had ik het een keer eerder gedaan, maar hoe zou het zijn op de zee? En zou ik yoga kunnen doen op deze plank?

Ik besloot in Font de sa Cala een sup te huren en het uit te proberen. Ik stond in één keer en je moet goed meebewegen met de golven. Dus het suppen zelf ging heel erg goed…

En Yoga? Ook dat ging eigenlijk wel. Je zit alleen met de peddel, dus even kijken hoe ik dat ga doen als ik supyoga ga geven in september in Nederland.

Ik vond het echt een geweldige manier (ik hou van de zee) om de zee te ontdekken. Het was intensief en tegelijkertijd ontspannend. Nu weet ik zeker dat ik dit thuis ook heel vaak zal gaan doen. En dan verbeeld ik me gewoon dat het heel warm is! Heb jij wel eens gesupt?

________________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Wandeling Mallorca 1.3