In Food

Laatst kocht ik bulgur. Ik vond de naam zo leuk en wilde weer eens wat nieuws proberen. Ik gebruikte het eerst eigenlijk als rijst, maar daarna als ontbijt. Dus hier deel ik het recept voor het healthy ontbijtje, lekker!

Het is super makkelijk en healthy. Lekker fris voor deze tijd van het jaar en helemaal om te zetten naar jouw eigen smaak!

Wat heb je nodig
Bulgur
kwark
fruit (kies wat jij lekker vindt, ik had nu druiven en sinaasappel. Ook lekker met bosvruchten)

Hoe maak je het
Kook de bulgur zoals op de verpakking staat omschreven. Doe het onderin een glaasje. Daar bovenop schep je wat kwark en daar weer bovenop het fruit. Mocht je van zoet houden, kun je altijd kiezen om de kwark eerst wat te zoeten met honing. Dat was het, smullen maar!

Healthy ontbijt met bulgur

___________________________

Barbara SchriekMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

 

 

Recent Posts
Comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Omelet met huttenkase