In Body, Lifestyle, Mind

Here we go again! Het was weer een feestje, de Strong Viking Run. Door de vele beslissingen in mijn leven kon ik een aantal waterattracties vanwege mijn angst niet doen, maar ik heb een hele leuke dag gehad!

We gingen met een hele groep van CrossFit Hilversum vandaan. Voor het eerst met zo’n grote groep. Super gezellig 🙂 Uiteindelijk zijn we niet allemaal tegelijk geëindigd, voor veel was het ook de eerste keer. Ik heb er weer een leuk filmpje van geprobeerd te maken. Watch it!

Na vier keer waren mijn schoenen trouwens op. Dikke blaren waar ik nu nog steeds last van heb 😮

Heb jij wel eens meegedaan aan een obstakel run?


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
mealprepWall sit