In Geen categorie

I dit it, OMG I dit it! En het was zwaar, maar leuk, maar zwaar. Lees hier mijn verhaal.

Na die Mud Masters van 6 kilometer dacht ik dat ik de Strong Viking Run op 25 oktober wel aankon op 13 kilometer. In de tussentijd heb ik niet meer hardgelopen. De camera ging kapot, dus we konden het helaas niet filmen. Er was dit keer ook niemand mee. Gelukkig heeft de organisatie wel veel gefotografeerd en gefilmd!

We begonnen direct met een klim over een grote muur. Al snel kwam de grote modderpoel. Wat een lengte. Het leuke was dat er niet alleen maar spring over obstakels waren, maar ook dingen omhoog sjouwen, met een hamer en een schild lopen, met een hamer een balk slaan, met een zandzak in je nek lopen, buddycarry en noem maar op. Kruipen onder de prikkeldraad omhoog!Strong Viking Run 2015

Kruipen Strong Viking Run 2015 brother edition

Het was echt loodzwaar en ook die afstand vond ik pittig. Zo ver had ik nog nooit gelopen. Het was eind oktober, dus ook niet heel warm meer…Ā Het duurde gelukkig lang voor ik nat werd… Bij de monkeybars kwam ik verder dan de vorige keer, maar viel ik toch in het water om vervolgens enkele seconden later Snowplanet in te moeten! Check de foto maar hoe koud ik het had!

Snow Planet Strong Viking Run 2015 brother edition

Voor mij was het engste de Fjorddrop. Mijn watervrees is nog steeds een beetje aanwezig, maar ik heb het wel gedaan. En ik ben mega trots op mezelf! 12 meter hoog was het en je ging super hard.Fjorddrop Strong Viking Run 2015 Brother edition

De laatste drie kilometer, hierna dus eigenlijk, had ik het heel erg koud en was ik er wel klaar mee. Nu ik het zo lees, lijkt het net of ik het niet naar mijn zin had. Maar niets is minder waar. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad, ben super trots en ga het zeker weer doen. Alleen waarschijnlijk niet eind oktober. Deze koukleum is daar niet zo goed mee. Dit is echt een ervaring geweest om nooit te vergeten. Oh en mijn eindtijd: 2 uur en 32 minuten.

Finisher Strong Viking Run 2015 Brother edition

Op het filmpje ben ik af en toe te zien in een wit shirt. Er komt iemand de halfpipe op rennen en knalt neer, maar dat ben ik niet. Ik kwam in 1 keer omhoog šŸ™‚ Woopwoop. Alleen hij breekt net af. Mijn enkelband was op een gegeven moment ook af. De Fjord drop van mij staat er bijvoorbeeld ook niet op. Wel die van Youri.
http://mysports.tv/default2.asp?e=SB1513ZO&r=10169&n=Barbara%20Schriek&ct_s1=13:20:09.420&ct_s2=13:47:41.270&ct_s3=14:25:59.610&ct_s5=14:30:55.063&ct_s6=14:44:15.497&ct_s7=15:01:33.683&k=finish&l=NL&ct_f=01:01:01&gotostream=false

Thuis wachtte mijn beloning: Tony’s Chocolonely popcorn discodip. Daar keek ik al de hele week naar uit šŸ˜‰

Strong Viking Tony ChocolonelyHeb jij wel eens een obstacle run gedaan en welke zou je aanraden?

______________________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam isĀ Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgensĀ een positieve healthy lifestyle. Daarom ben ik deze websiteĀ begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer.Ā Ik hoopĀ de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, een cursus Personal Nutrition en Positieve Psychologie gedaan.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
pushupThe Gift