In Food

Want hier is de Boho-Tiffin lunchtrommel. Wat een plaatje! Ik testte hem uit. Wat ik er van vond?

Naar mijn werk nam ik altijd vijf verschillende plastic bakjes mee (a la afhaalchinees) in een kartonnen tas. Niet heel charmant. Tot ik de Boho-Tiffin ontdekte. Een 3-in-1 lunchtrommel waar ik precies alles in mee kan nemen voor de dagen dat ik werk. Naast de trommel zelf krijg je er een gehaakte tas bij en een hanger. Alle combinaties zijn mogelijk!Boho-tiffinIk koos voor de Tribal met fuchsia net en ook een fuchsia hanger. De dag daarna kon ik het direct uitproberen! Ik prep iedere ochtend mijn maaltijden, dus dan is dit een leuke manier om het mee te kunnen nemen. Bohemian style. Niet voor niets is de slogan dan ook: Fashion for Food!

Boho-TiffinChantal, de eigenaresse, sleepte ook continue lelijke plastic bakjes overal naartoe terwijl ze haar hart en ziel in de lunches had gelegd en stad en land had afgereisd voor de mooiste ingrediënten. Daar is de Boho-Tiffin uitgekomen en wij zijn haar eeuwig dankbaar!

Boho-TiffinHaar website is leuk om steeds naar terug te gaan met iedere keer healthy recepten voor in je Boho-Tiffin!

En ik mag 10% korting weggeven. De code is: BSBT2015.

_______________________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
healthy pompoencake